access_time

Ponedeljak – Subota 8:30 – 20:30

O nama

Mar Ni Fon Doo i ogranak MNF Security raspolažu dobro obučenim timom menadžera koji je zadužen za bezbednost štićenih vrednosti i ima dugogodišnju saradnju sa hitnim službama (Policija, Vatrogasna služba i Hitna pomoć)

S obzirom na višegodišnje iskustvo kojim raspolažemo kao i stručnosti i umešnosti naših kadrova u mogućnosti smo da odgovorimo i najsloženijim zahtevima kako u pogledu kvaliteta opreme koju nudimo tako i u pogledu projektovanja i montaže.

Takodje smo u mogućnosti da  ponudimo i uređaje za objedinavanje i kontrolu rada svih sistema video nadzora i alarmnih sistema instaliranih od najnižih do najviših  nivoa  u hijerarhiji najsloženijih organizacionih struktura preduzeća, ustanova i institucija, kao i odgovarajući softver koji koordinira radom svih uredjaja.

S obzirom na kvalifikacionu strukturu i stručnost radnika takodje, nudimo i usluge servisiranja i redovnog održavanja navedenih sistema zaštite i video nadzora.

Firma “Mar Nifon” DOO je osnovana 2005 god. i dobitnik je “Zlatne značke” Zanatske komore Srbije za doprinos razvoju preduzetništva i zanatstava.

Na osnovu Zakona o privatnom obezbeđenju firma Mar Ni Fon doo Niš poseduje:

 1. PR1 - Licenca MUP-a br. 26090  : za Procenu Rizika u zaštiti lica, imovine i poslovanja
 2. LT1 – Licenca MUP-a  br. 37386 : Za Planiranje sistema tehničke zaštite
 3. LT2 – Licenca MUP-a  br. 15386 : Za Projektovanje i nadzor nad izvođenjem sistema tehničke zaštite
 4. LT3 – Licence MUP-a  br. 15401: Za ontažu, puštanje u rad i održavanje sistema tehničke zaštite i obuku korisnika
 5. LF1 – Licenca MUP-a br. 20870 : za Fizičko-Tehničku zaštitu lica i imovine i održavanje reda na sportskim priredbama, javnim skupovima i drugim mestima okupljanja građana.

close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je usluga

 • links keyboard_arrow_right
 • check
  check
 • check
  produc pic
  akcija - 0 %
  RSD RSD
  akcija - 0 %
  RSD RSD